Меню
Вашите продукти

Блог - 3D тапети RSS Feed

08 Jun 3D тухли за стена: модерен и стилен начин да преобразим интериора
ARTO_Admin 2 2332
С появата на 3D тапети тухли за стена, декорирането на дома или офиса става все по-лесно, креативно и функционално. Тези иновативни продукти симулират вида на истински тухли, като добавят изразителна текстура и дълбочина на интериора. В този блог пост ще разгледаме предимствата на 3D тухли за стена ..
10 Apr Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съвети.
ARTO_Admin 0 6205
Поставянето на 3D тапети е най-бързия и лесен начин да придадете нов облик на вашия дом, магазин, офис и на всяко друго помещение което пожелаете. При преминаването към тази стъпка изникват и някои въпроси на които ние сме се постарали да отговорим подробно тук в тази статия.Коя повърхност е най-под..
13 Dec 3D тапет тухла - подходящ за използване във всяко помещение
ARTO_Admin 0 1559
3D тапет тухла - подходящ за използване във всякаква аранжировка 3D тапетите с тухлен десен са най-новата тенденция в интериорния дизайн. Те са популярни, тъй като истинските тухли са доста скъпи и поставянето им е по-сложно от тапетите. Много тапети с тухлен мотив, особено тези от по-високия к..
02 Dec 3D тапети за стена: илюзия или реалност
ARTO_Admin 0 667
Защо 3D тапетите за стени набират популярност?3D тапетите за стена са осезаемо доказателство за това колко далеч е стигнал светът на довършителните материали през последните няколко години. Вероятно някои от хората, които използват слогана "фототапети", се връщат към времената, когато тази форм..
10 Nov 3D тапети за стена - видове, цени, мнения, примерни аранжировки
ARTO_Admin 0 192
3D тапети за стена - уникален начин за реновиране на вашия дом.3D тапетите са пространствени фототапети, за които определено си струва да намерите място във Вашия дом. Те са нестандартни, нетипични и изпъкващи сред останалите, защото придават илюзията за простор, която е така желана във всеки домаше..
20 Jun Колко по-лесно е поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети?
ARTO_Admin 0 248
Разлики в поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети.Инсталирането на традиционни тапети може да бъде значителен проект сам по себе си. За един такъв проект се нуждаеш от една или две стълби, лепила и пасти, валяци и четки, ножици и ножове, ролетки, малка армия от ..
20 May Предимства на 3D самозалепващите тапети
ARTO_Admin 0 826
Какви са предимствата на 3D самозалепващи тапети? От 30-те години на миналия век тапетите влизат и излизат от мода, тъй като тенденциите и стиловете се променят и технологията за печат се развива. През последните години обаче софтуерът, за графичен дизайн и напредъкът в технологиите за печат до..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)