Меню
Вашите продукти

3D Пано мрамор бяло

3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
Hot -59 %
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
3D Пано мрамор бяло
2.90 лв
7.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В171
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3D Пано мрамор бяло е висококачествен продукт, който ще превърне всяка стена в едно изящно произведение на изкуството. Този красив и модерен дизайн е направен от специален висококачествен материал, който го прави устойчив на влага, износване и UV лъчи, като е подходящ за всякакъв вид помещения. Естествения стил и реалистичност на мрамора, добавят висок клас лукс на вашия дом и усещането за пространство.

Този 3D панел е създаден с помощта на нова технология, която прави текстурата му много реалистична. Той изглежда като реален мрамор, който е много естествен и красив. Висококачествената печатна технология прави текстурата на панела много детайлна, като създава илюзията за много реалистична повърхност. Този продукт е наистина невероятен, като добавя уникален и естествен вид на всяка стена.

Тези 3D Пана са много лесни за поставяне и не изискват специални инструменти или техники. Те могат да се монтират на стената бързо и лесно, като можете да го направите сами без да се нуждаете от професионална помощ. Това ги прави много икономичен и идеален избор за всеки, който желае да промени интериора на своя дом или офис на достъпна цена.

Този продукт е много практичен и лесен за почистване. Той е устойчив на външни въздействия, като надрасквания, удари и петна, което го прави много функционален и практичен продукт. Панелът може да се почиства с вода и мека кърпа, като няма да остави никакви следи или повреди на повърхността.

3D Пано мрамор бяло е перфектният избор за всеки, който търси красота, качество и функционалност в един продукт. Този панел ще преобрази вашия дом или офис и ще го направи по-привлекателен и модерен. Той може да се използва във всякакви помещения, като бани, кухни, спални, холове и офиси.

Това 3D Пано е също така икономично решение, което ще ви помогне да спестите пари от ремонта на вашето жилище или офис. Той е лесен за поставяне и не изисква професионална помощ, което означава, че може да го инсталирате сами и да спестите от разходите за труд който често не са малко.

В заключение, 3D Пано мрамор бяло е висококачествен и модерен продукт, който е идеален за всички, които търсят уникален дизайн и функционалност в един продукт. Той е лесен за поставяне, лесен за почистване и икономичен вариянт за инсталиране, като същевременно добавя красота и стил на всяка стена. Ще бъдете впечатлени от красотата и реалистичността на това 3D пано, което ще ви донесе приятна атмосфера и красота във вашия дом или офис.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: