Важно е кухнята не само да бъде красива, a и практична, съобразена с вашите желания и нужди.

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Кухнята е не прости място за готвене

Познаваме различните методи за играждане на кухня изцяло съобразена с вашите нужди и бюджет!

null

Възможностите са безгранични

Помагаме ви в изборът на материали, механизми и функционалности

Какво трябва да знаете за проектирането и изграждането на красива и функционална кухня?

Проектирането на кухня е съвкупност от множество детайли. Важно е не само да бъде красива, a и практична спрямо вашите желания и нужди.

Помислете за плота, за гръбчето, за механизмите, за уредите, за дръжките, за осветлението, за контактите, за разпоожението на шкафовете и чемеджетата! Не, не е нужно да мислите сами без да имате опит в изграждането на кухни – ние сме направили десетки проекти и може да ви помогнем от самото начало, още в проектирането, за да бъде вашата кухня уникална и специално за вас.

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при изграждането на една куня, че не намираме за професионално да посочим цена на линеен метър. За всяка кухня се дава индивидуална оферта, защото както спомехахме по-горе, има много детайли, които трябва да бъдат обсъдени и от които зависи цената за реализация на проекта!

Но ние знаем колко е важно за вас да имате все пак някакъв ценови ориентир, затова ще ви посочим няколко варианта, като разделим кухните на:

Цените са на линеен метър с включен монтаж!

  • Бюджетен вариант: ценови диапазон на линеен метър от 450 лв. 700 лв.
  •  Среден клас: ценови диапазон на линеен метър от 700 лв. до 1000 лв.
    – Висок клас: ценови диапазон на линеен метър от 1000 лв. нагоре

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да закупят модулна кухня или сами да си я проектират, но поради липса на достатъчно опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажем за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще правите кухня, която да ви радва дълги години.

Меню