Меню
Вашите продукти

Самозалепващо пано буфи

Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Hot -47 %
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
Самозалепващо пано буфи
3.20 лв
6.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: B189
  • Тегло: 0.09кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70х77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващо пано буфи предлага изключителна комбинация от стил, практичност и иновативен дизайн. Той е проектиран да се интегрира безпроблемно във всякакви интериорни решения, като в същото време предлага функционалност и удобство, които надхвърлят очакванията.

Самозалепващо пано буфи предлага съвременен и елегантен дизайн, който ще придаде свеж и модерен вид на всяка стая.

Самозалепващо пано буфи е много универсален и може да се използва в различни помещения в дома. Ето някои от възможните му приложения в различните стаи:

В дневната стая, самозалепващо пано буфи може да бъде използван за създаване на модерна и стилна обстановка. Можете да го приложите на стените и това ще добави елемент на изтънченост и елегантност към пространството. Неговия дизайн се хармонизира много добре с мебелите и аксесоарите в стаята.

В кухнята, самозалепващо пано буфи може да бъде използван за създаване на интересен и индивидуален дизайн. Можете да го приложите зад кухненския плот и да добавите свежест и стил към пространството. Панелът също така може да защити стените от бързо замърсяване и е лесен за почистване.

В банята, самозалепващо пано буфи е отличен избор, тъй като е устойчив на влага. Можете да го приложите на стените около ваната или душ кабината и да създадете свеж и спокоен вид. Панелът ще помогне да предотвратите появата на плесен и ще осигури лесно почистване на стените.

В спалнята, самозалепващо пано буфи може да бъде използван за създаване на уютна и релаксираща обстановка. Можете да го приложите на стената зад леглото или да създадете акцентна стена с интересен дизайн. Това ще добави елемент на стил и индивидуалност към спалното пространство.

Самозалепващо пано буфи предлага голяма гъвкавост и възможности за персонализация във всяко помещение. Той може да бъде комбиниран с други декоративни елементи и мебели, за да постигнете желания ефект и да създадете уникална атмосфера във всяка стая.

Самозалепващо пано буфи е изключително красив, практичен и лесен за инсталация. Интегрираната самозалепваща система гарантира бърза и лесна инсталация - просто отстранете защитното фолио от задната част и залепете панела на желаното място. Той е идеален за всякакви помещения, включително кухни, бани, коридори и спални.

Изработен от висококачествени материали, панелът буфи е дълготраен и устойчив на износване. Материалът е изключително устойчив на влага, което го прави идеален за помещения с висока влажност като бани и кухни. Също така е лесен за поддръжка и почистване, което ви спестява време и усилия.

Съвременният и стилен дизайн на пано буфи го прави идеален за всякакви интериорни решения. Неговият елегантен и модерен вид ще придаде свежест и стил на всяка стая.

Самозалепващо пано буфи е перфектното решение за всеки, който търси бърз и лесен начин да обнови своя дом или офис. Той е идеален за всякакви помещения и предлага уникална комбинация от стил, функционалност и удобство.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: