Меню
Вашите продукти

3Д тапет love 4мм

3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
Hot -54 %
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3Д тапет love 4мм
3.39 лв
7.40 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В401
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 4 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3Д тапетът "Love" е перфектният начин да придадете на вашата стая романтичен и уютен вид. Той е направен от висококачествени материали, които му придават уникален 3D ефект и го правят изключително реалистичен. Със своята нежна и романтична визия, този тапет е идеален за спалнята, детската стая или хола, където искате да добавите нотка на уют и топлина.

Тапетът Love има бяла основа и надпис, направен от думата "Love" и малки символи, които го правят още по-интересен. Той е перфектен за всички, които обичат романтиката и искат да създадат уютна атмосфера в своя дом.

Този тапет е лесен за инсталиране и е идеален за хора, които не искат да се занимават с неприятни материали или да наемат професионалисти за да го инсталират. Той е самозалепващ се което означава, че не е необходимо да използвате лепила или други инструменти. Просто отлепете задната част и го поставете върху стената и го изравнете, като го натискате с длани. Така ще постигнете перфектен резултат без много усилия.

Тапетът Love е перфектният избор за хора, които обичат модерния интериорен дизайн. Той е подходящ за много стилове на декорация, като например модерен, скандинавски, романтичен или еко стил. Можете да го комбинирате с различни мебели и аксесоари, за да създадете перфектен дизайн за вашата стая.

Тапетът Love е идеален за детската стая, където можете да създадете топла и приятна атмосфера за вашето дете. Също така, той е перфектен за спалнята, където можете да създадете уютна и романтична атмосфера за вас и вашия партньор.

С този тапет можете да изразите своята креативност и да превърнете вашия дом в нещо невероятно. Тапетът е направен от висококачествени материали, които са устойчиви на износване и петна, като същевременно е лесен за почистване с мека кърпа. Създаден е да издържа за дълъг период от време без да избелява или да се отлепя.

Този 3D тапет е перфектният избор за декориране на стени в спалнята, дневната, стаята на детето или банята. Можете да го комбинирате с различни видове мебели, в зависимост от желания стил на декорация. Например, с модерна мебел, с традиционна мебел или с мебели в индустриален стил.

Цветът на тапетът, който е в нежен бял цвят, може да бъде комбиниран с различни цветове на мебелите и декорацията в стаята. Например, можете да комбинирате този тапет с мебели и декорация в златист или сребрист цвят, за да придадете елегантност на стаята. Ако желаете да придадете по-мек и уютен вид на стаята, можете да го комбинирате с мебели и декорация в дървесен цвят, като дъб, бук или ясен.

Този 3D тапет Love е идеалното решение за всеки, който търси стилен начин да обнови интериора на дома си. Създайте уютна и топла атмосфера в стаята с този елегантен и модерен тапет.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: