Меню
Вашите продукти

3Д тапет бежов барок 5мм

3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
New -58 %
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3Д тапет бежов барок 5мм
3.35 лв
8.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В509
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3D тапет бежов барок е уникален и висококачествен продукт, предназначен да внесе елегантност и лукс във всяка стая. Този иновативен тапет е направен с усъвършенствана технология за печат, която позволява триизмерен ефект, който добавя дълбочина и текстура към вашите стени. Бежовия бароков модел е класически дизайн, който внася вечно и изтънчено усещане във вашия интериорен декор.

Едно от най-добрите неща за 3D тапет бежов барок е неговата гъвкавост. Може да се използва в широка гама от интериорни стилове, от класически и традиционен до модерен и минималистичен. Бежовата цветова схема улеснява съчетаването с всяка цветова палитра, което ви позволява да създадете сплотен вид в целия си дом. Той е идеален за използване във всекидневни, спални, трапезарии, коридори и дори бани, което го прави страхотна инвестиция за всеки, който иска да подобри домашния си декор.

Инсталирането на 3D тапет бежов барок е невероятно лесно, което го прави идеален избор за ентусиастите „направи си сам“. Тапетът се предлага с предварително залепена лепилна основа отзад което означава, че трябва само да отлепите задната част, след това просто го нанесете върху стената и се уверете, че е добре залепнал. Процесът е бърз, лесен и без бъркотия, което го прави отличен избор за всеки, който иска да актуализира интериора си, без да се налага да наема професионалист.

Освен естетическите си предимства, 3D тапет тип бежов барок има и практически предимства. Тапетите са изработени от висококачествени материали, които осигуряват допълнителна шумо и температурна изолация. Това означава, че може да ви помогне да поддържате дома си по-комфортен дори при екстремни температури. Изолацията също помага за намаляване на шума отвън, което го прави чудесен избор за всеки, който живее в шумен градски район.

Друго предимство на 3D тапета бежов барок е неговата издръжливост. Тапетът е изработен от здрави материали, които могат да издържат на износване и абразия, което го прави чудесен избор за зони с голям трафик на вашия дом. Освен това е лесен за почистване така, че можете да го поддържате в нов вид за години напред.

В заключение, 3D тапет бежов барок е висококачествен и универсален продукт, който може да добави елегантност и лукс към всяка стая. Неговият класически бароков дизайн може да допълни широка гама от интериорни стилове, а лесният му процес на инсталиране го прави идеален избор за ентусиастите „направи си сам“. Със своите практически предимства като шумо и температурна изолация, издръжливост и лесна поддръжка, това е инвестиция, която може да осигури комфорт и красота за години напред. Така че, ако искате да промените домашния си декор, 3D тапет бежов барок определено е подходящия продукт за вас.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: