Меню
Вашите продукти

3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм

3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
Hot -57 %
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3Д Пано с релефни геометрични шарки в черен цвят 5мм
3.45 лв
8.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В515
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3Д пано с релефни геометрични шарки в тъмен цвят е революционен продукт, който предлага изключителни възможности за преобразяване на интериора. Този самозалепващ се тапет съчетава уникална 3D текстура с атрактивен дизайн на геометрични фигури, предоставяйки безкрайни варианти за стилизиране на вашите стени. Нека разгледаме подробно всички предимства на този продукт и как той може да преобрази различни помещения и стилове.

Изключителен дизайн и стил
3Д паното с релефни геометрични шарки в тъмен цвят е създадено, за да внесе изящество и стил във всеки интериор. Цвета и текстурите са избрани така, че да съчетават хармонично с разнообразни стилове на обзавеждане - от модерни и минималистични до класически и ретро.

Можете да използвате този тапет във всички стаи на дома или офиса си - дневна, спалня, кухня, баня или детска стая. Също така, той е подходящ и за обществени пространства като хотели, ресторанти, магазини и корпоративни офиси.

Лесен монтаж
Едно от основните предимства на 3Д паното с релефни геометрични шарки е лесният монтаж. Тъй като паното е самозалепващо, вие не се нуждаете от допълнителни лепила или инструменти. Просто отстранете защитното фолио от задната част на 3Д паното и го залепете на чиста и гладка повърхност.

В случай, че желаете да промените позицията на тапета или да го премахнете, можете да го направите без да повредите стената или да оставите следи от лепило.

Дълготрайност и устойчивост
3Д паното с релефни геометрични шарки е изработено от висококачествени материали, които са устойчиви на износване, надраскване и промени във влажността и температурата. Това прави тапета подходящ за използване в различни условия и гарантира дълготрайност и свеж вид на вашите стени.

Уникални интериорни решения
С 3Д паното с релефни геометрични шарки в тъмен цвят, вие получавате безкрайни възможности за преобразяване на интериора. Можете да създадете акцентна стена, да декорирате част от стаята или да облепите цялото помещение. Тапетът може да се комбинира с мебели, осветление и други аксесоари, за да създадете завършен и хармоничен интериор.

С помощта на това 3Д пано с релефни геометрични шарки, вашите стени ще придобият интересен и артистичен вид, който ще привлече погледите на всеки посетител.

Екологичност
Този тапет е изработен от екологични материали, които не съдържат вредни вещества и са безопасни за околната среда и здравето на обитателите на помещението. Благодарение на това, можете да го използвате без притеснения дори в детски стаи и спални.

В заключение, 3Д пано с релефни геометрични шарки е изключителен продукт, който предлага впечатляващи възможности за преобразяване на интериора. Независимо дали желаете да създадете модерен, класически или еклектичен стил, този тапет ще ви помогне да постигнете желания резултат с лекота и професионализъм.

Не пропускайте възможността да внесете уникалност и свежест в дома или офиса си с помощта на 3Д пано с релефни геометрични шарки. Този продукт ще превърне вашите стени в произведения на изкуството, които ще впечатлят всички около вас.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: