Меню
Вашите продукти

Тапети за детска стая

Този 3д тапет тухли в бяло е изключително стилен. Подходящ за различни помещения. Примерно трапезария като придаде стил и допълнителна светлина в помещението. Също така би било изключително подходящ за ресторанти, естествения елемент на бяла релефна тухла ще даде стил и уют на помещението. Също так..
2.69 лв 5.50 лв
Превърнете идеите си в реалност с помощта на нашия 3D тапет ламперия в бяло. Това е един невероятно красив и качествен дизайн подходящ за множество помещения, може да сте сигурни, че след поставянето на този самозалепващ тапет обстановката в стаята ще се промени коренно. 3D тапет ламперия в бял..
2.69 лв 6.00 лв
Този 3D тапет е подходящ за хора който желаят да направят своя дом изключително уникален и различен. Невероятния 3D Тапет фешън пано придава луксозно усещане на всяко помещение в което е инсталиран. Интересния му дизайн хваща окото на всеки веднага и предизвиква интерес и тема за разговор от всички,..
2.80 лв 6.00 лв
Самозалепващи тапети в розово Самозалепващи тапети в розово
Hot -50 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Има ли нещо по-подходящо за стаята на вашето дъщеря от тези уникални 3D тапети в розово наподобяващи тухли. Всяко момиче ще възхитено от своята стая в розово с тази стенна декорация. Освен това те са и шумо и топло изолиращи. Вече няма да се притеснявате когато децата ви пускат по-висока музика. Същ..
2.80 лв 5.65 лв
Ако търсите начин да освежите жилищното си пространство, нашето самозалепващо се фешън пано тухлички е идеалното решение! Изработено от висококачествени материали и елегантен, модерен дизайн, този продукт е задължителен за всеки, който иска да добави малко стил към дома си.Нашето самозалепващо фешън..
2.80 лв 5.50 лв
Ако търсите уникален и стилен начин да обновите външния вид на вашия дом, нашият тапет 3D ламперия бяло северно дърво е идеалният избор. Този красив тапет се отличава с реалистична 3D текстура, която имитира вида на естествено северно дърво, добавяйки нотка топлина и характер към всяка стая във ваши..
2.85 лв 5.50 лв
3D Пана авангард 3D Пана авангард
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Пана авангард е иновативен продукт за облицоване на стени, който може да промени цялостния вид на вашия интериор. Това е самозалепващо се тапетно пано, което има реалистичен 3D ефект и ще създаде уникално излъчване на стените в стаята Ви. С помощта на нашите 3D Пана авангард можете да превърнете ..
2.80 лв 6.50 лв
3D Самозалепващо пано цвят банан 3D Самозалепващо пано цвят банан
New Hot -59 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Самозалепващо пано цвят банан, е революционен продукт, който може да преобрази всяка стая във вашия дом с минимални усилия. Със своя уникален 3D дизайн и привличащ вниманието жълт цвят, този самозалепващ се тапет е идеалният избор за добавяне на смело и жизнено усещане към вашия интериорен декор...
2.80 лв 6.78 лв
3D Тапет бели тухли метеор 3D Тапет бели тухли метеор
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Представяме ви най-новия ни уникален самозалепващ тапет - 3D Тапет бели тухли метеор. Този самозалепващ тапет предлага качествен, бюджетен и лесен начин за превръщане на всяка стая в модерно и изискано пространство.3D Тапет бели тухли метеор се отличава с уникален и реалистичен модел на бели тухли с..
2.80 лв 6.50 лв
3D Тапет дизайнерска композиция 3D Тапет дизайнерска композиция
New Hot -59 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Този тапет има уникален дизайн, който ще преобрази всяко помещение в което е поставен и ще създаде приятна луксозна атмосфера. Със своя лесен за инсталиране самозалепващ се дизайн и издръжливи качествени материали, 3D Тапет дизайнерска композиция е популярен избор за собственици на жилища, който про..
2.69 лв 6.50 лв
Представяме ви най-новия ни продукт - самозалепващият се 3D тапет тухла в синьо!Превърнете всяка стая в модерно и стилно пространство с нашите самозалепващи се тапети. Реалистичният 3D тухлен дизайн в зашеметяващ син цвят създава привличаща вниманието стена и може да се използва, както за облицов..
2.80 лв 7.00 лв
Превърнете дома си в нещо уникално и различно с нашите самозалепващи тапети тухли в зелено. Идеалният вариант за домашен декор за всеки, който иска да добави нотка индустриален шик към своето пространство.Изработени от висококачествени материали, тези самозалепващи тапети са издръжливи, дълготрайн..
2.80 лв 7.00 лв
Представяме ви нашите зашеметяващи 3D тухлени стенни панели в светлозелен цвят! Тези панели са идеалният начин да добавите текстура и дълбочина към всяка стая във вашия дом. Реалистичният тухлен дизайн създава илюзията за истинска тухла, докато светлозеленият цвят добавя свежо и модерно усещане...
2.80 лв 7.00 лв
Самозалепващо детско пано Самозалепващо детско пано
New Hot -61 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Ако търсите креативен начин да украсите стаята на вашето дете, това самозалепващо детско пано е перфектният избор. Не само е красив и интересен начин, който ще предизвика удивление в вашето дете и ще задейства въображението му, но също така е безопасно и издръжливо решение. Изработен е от висококаче..
2.69 лв 6.88 лв
Самозалепващо пано детски десен Самозалепващо пано детски десен
New Hot -61 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Представяме ви този самозалепващ се 3D панел за детска стая, уникален и иновативен продукт, който ще превърне стаята на вашето дете в магическо и невероятно пространство. Това самозалепващо пано се отличава с 3D дизайн със закачливи мотиви, които със сигурност ще пленят въображението на вашето дете ..
2.69 лв 6.88 лв
Самозалепващо пано светло розово Самозалепващо пано светло розово
New -54 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Самозалепващо пано светло розово е изключително универсален и стилен тапет, който е идеален за добавяне на нотка елегантност и чар към всяка стая във вашия дом. Този иновативен тапет е проектиран със самозалепваща се задна част, което го прави невероятно лесен за поставяне и премахване, без да наран..
3.15 лв 6.88 лв
Самозалепващо пано светло синьо Самозалепващо пано светло синьо
New Hot -61 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Самозалепващото пано в светло син цвят е перфектното решение за всеки, който търси начин да освежи дома си. Този продукт е лесен за поставяне, безопасен за здравето и създава усещане за уют и комфорт. Светло синия цвят е много популярен за интериора поради своята спокойна и релаксираща атмосфера коя..
2.69 лв 6.88 лв
Самозалепващо пано фешън матрица в сиво Самозалепващо пано фешън матрица в сиво
New Hot -60 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Самозалепващо пано фешън матрица в сиво е модерен и стилен продукт за облепяне на стени, който ще преобрази интериора на вашия дом или офис. Това е самозалепващо се тапетно пано, което е създадено със специална технология, която осигурява лесен монтаж и дълготрайност на продукта.Основата на тапета е..
2.69 лв 6.80 лв
Самозалепващите 3D тапети в златен цвят са стилно решение за вашия интериор. Висококачествените релефни тапети ще доставят комфорт и стил на целия интериорен дизайн в стаята. Златният цвят се връзва и е подходящ за много стилове. Само за ден ще преобразите вашия дом.Нашите тапети ще подобрят цялостн..
2.80 лв 6.00 лв
Този 3D тапет бели тухли с балони е изключително подходящ за преобразуването на всяка детска стая, като ще превърне иначе скучните стени в нещо специално и магическо за вашето дете. Самозалепващите се тапети са изработени от мека 3D пяна, която не позволява на децата да се наранят и са дори по-безоп..
2.80 лв 5.25 лв
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)