Меню
Вашите продукти

Самозалепващ тапет голд луксор 5мм

Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Hot -59 %
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
Самозалепващ тапет голд луксор 5мм
3.25 лв
8.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В507
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващият тапет голд луксор е изключително елегантен и стилен продукт, който може да трансформира вашия дом или офис в изящно и луксозно пространство. Този продукт е идеален за хора, които търсят нещо уникално и изискано, което да придаде на техния интериорен дизайн красив и ексклузивен завършек. Със своя стилен златен цвят, този 3d тапет е подходящ за всякакви луксозни интериорни решения.

Съчетавайки голд луксор с други цветове и текстури, можете да създадете много различни стилове и дизайни. Например, ако сте почитател на класическия стил, можете да комбинирате този тапет с изискани мебели и аксесоари в златисти и кремави нюанси. Ако пък търсите нещо по-съвременно, можете да го комбинирате с мебели в модерни и минималистични форми.

Възможностите за интериорен дизайн с този самозалепващ тапет са безброй. Той може да бъде използван в стаи като хол, спалня, кухня или детска стая. Можете да го използвате за да подчертаете декоративни елементи като камина, шкафове, столове или трапезарна маса. Тапетът може да бъде поставен на цяла стена или на част от стената, за да създадете уникална акцентна стена.

Инсталирането на самозалепващия тапет голд луксор е изключително лесно и бързо. Той е предварително обработен с лепкаво покритие, което го прави готов за поставяне на мястото където желаете. Просто отстранете защитното фолио от задната част и поставете тапета на стената. 

Самозалепващият тапет голд луксор е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив на износване и лесен за почистване. Продуктът е водоустойчив, което го прави подходящ за поставяне в кухни и бани. Той може да се почиства с леко навлажнена кърпа и дори може да се използва с по-слаби почистващи препарати, без да се повреди повърхността му.

Голд луксор е изключително универсален продукт, който може да бъде използван в различни стилове на дизайна, като класически и луксозен стил, но и в по-модерни интериорни решения. Той може да се комбинира с други цветове и текстури, за да придаде на стаята ви красив и елегантен завършек. По-долу можете да видите няколко идей.

Луксозно излъчване в класически и традиционен стил - Голд луксор самозалепващият тапет може да се комбинира с класически мебели и аксесоари, като кристални чаши, статуетки и снимки в златни рамки. Това ще придаде на стаята ви изтънчен и луксозен вид.

Модерно излъчване с комбинация на различни цветове - Голд луксор може да се комбинира с други цветове като сиво, бяло, черно и други, за да се постигне модерен и елегантен дизайн на интериора. Например, стена облепена с голд луксор може да се комбинира с мебели в черно и бяло, за да се постигне уникален и стилен интериор.

Невероятно излъчване в кухненския интериор - Голд луксор самозалепващият тапет може да бъде използван в кухнята, за да придаде уют и стил. Той може да се комбинира с кухненски шкафове и плотове в бяло, за да се постигне изчистен и свеж вид на кухнята.

Самозалепващият тапет голд луксор е изборът, който ще направи вашите стаи неповторими и изискани. Той е лесен за поставяне, лесен за поддръжка и дава възможност на всеки да се почувства като истински дизайнер на своя интериор. Подарете си неповторима атмосфера и луксозен завършек с голд луксор самозалепващия тапет.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: