Меню
Вашите продукти

3Д пано в бежово шарка панама 5мм

3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
New Hot -51 %
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3Д пано в бежово шарка панама 5мм
3.90 лв
8.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В519
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3Д пано в бежово шарка панама е висококачествен продукт, предназначен за подобряване на интериора на вашите помещения. Разполага с множество предимства и функции, които го правят идеалния избор за декориране на вашата къща или офис. Нека да разгледаме по-подробно какво може да очаквате от този страхотен продукт:

Външен вид и стил
Бежовото шарка панама предлага изключително естествен и уютен вид, който лесно се адаптира към различни стилове интериор и помещения. Отличава се със своята уникална текстура, която създава динамичен и интересен ефект на стените.

Този цвят е особено подходящ за спални, холове, трапезарии и офиси, като добавя топлина и усещане за комфорт.
Бежовото шарка панама може да се съчетае с разнообразие от стилове, включително класически, модерни, минималистични, скандинавски и други. В зависимост от избраните мебели и аксесоари, можете да създадете различни атмосфери и усещания във вашите помещения.

Лесен монтаж
3Д паното в бежово шарка панама е създадено за удобството на потребителя. Изработено е от висококачествен самозалепващ материал, което прави монтажа бърз и безпроблемен.

За да поставите паното, просто отлепете защитното фолио от гърба на продукта и залепете на предварително почистена и изсушена стена. Няма нужда от допълнителни инструменти или професионална помощ.

В случай на грешка, паното може да се премести без да оставя следи на стената. Това ви дава свободата да експериментирате с разположението и да постигнете идеалния вид.

Дълготрайност и устойчивост

3Д пано в бежово шарка панама е изработено от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на износване. Можете да очаквате продукта да запази своята красота и функционалност за дълго време.

Повърхността на паното е устойчива на влага и петна, което го прави подходящо за използване във влажни помещения като бани и кухни.
Продуктът е лесен за почистване и поддръжка. За да премахнете прах и мръсотия, просто използвайте мека кърпа или гъба, намокрена с вода и слаб почистващ препарат и след това подсушете с чиста кърпа.

Екологичност и безопасност
3Д пано в бежово шарка панама е изработено от екологични и безопасни материали, които не съдържат вредни вещества и не представляват опасност за здравето на живущите в помещението.

Продуктът е безопасен за използване в детски стаи, спални и други чувствителни помещения, като не предизвиква алергии или раздразнения.

Възможности за персонализация

3Д пано в бежово шарка панама предлага възможности за персонализация и творчество. Можете да комбинирате различни декоративни елементи, като картини, огледала, часовници или растения, за да създадете собствен уникален интериорен дизайн.

Също така, можете да използвате този продукт за акцентиране на определени зони в помещението или да създадете интересни графични композиции на стената.
В заключение, 3Д пано бежово шарка панама е стилен, функционален и лесен за използване продукт, който ще внесе топлина, уют и елегантност във вашите помещения. С множеството си предимства и възможности за персонализация, този продукт е идеален за всякакъв вид интериорен дизайн и може да се адаптира към вашия индивидуален стил и предпочитания. Инвестирайте в качество и стил с 3Д пано бежово шарка панама и се насладете на един прекрасен и модерен интериор.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: