Меню
Вашите продукти

Самозалепващо пано светло синьо

Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Hot -64 %
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
Самозалепващо пано светло синьо
2.45 лв
6.88 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В176
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70х77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващото пано в светло син цвят е перфектното решение за всеки, който търси начин да освежи дома си. Този продукт е лесен за поставяне, безопасен за здравето и създава усещане за уют и комфорт. Светло синия цвят е много популярен за интериора поради своята спокойна и релаксираща атмосфера която създава. Самозалепващото пано в този цвят е подходящо за почти всяка стая и може да бъде комбинирано с различни стилове на мебели, декорации и аксесоари. Много подходящ вариант за детска стая на момче. Всяко дете ще бъде щастливо и ще се чувства добре в своята детска стая с този свеж и красив цвят.

Този продукт е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и лесен за поставяне. Не е необходимо да наемате професионалист за да поставите това самозалепващо пано. То може да бъде лесно приложено на стените в няколко лесни стъпки. Най-доброто от всичко е, че не оставя следи след премахване, така че можете да го премахнете без да се налага да се притеснявате за щети на повърхността на която е било поставено.

Самозалепващото пано в светло син цвят е много универсален вариант и може да бъде използвано в различни стилове интериор. За да създадете морски стил, можете да комбинирате този цвят с бели и зелени аксесоари, като декоративни морски звезди и др. За по-модерна визия, можете да комбинирате този цвят с черни и сиви елементи, за да добавите малко контраст. Ако търсите по-традиционен интериор, можете да комбинирате този цвят с бежови и кремави тонове, за да добавите усещане за топлина и комфорт. Всяка стая може да бъде преобразена с този продукт, който добавя цвят, текстура и характер на всеки дом.

В допълнение към своите декоративни качества, самозалепващото пано в светло син цвят е и много практично решение. Това самозалепващо пано има много полезни свойства, като изолация на топлината и шума. Това го прави перфектен избор за стени, които граничат с други помещения, за да се намали шумът от там. Освен това, самозалепващото пано може да помогне да се намали разходът за отопление, като задържа повече топлината в стаята.

За да поставите това самозалепващо пано, няма нужда от специални инструменти или предварителни експертни знания. Продуктът е лесен за поставяне, може да бъде изрязан на желаните размери и да бъде приложен безпроблемно на всяка гладка и чиста повърхност. Това го прави идеален за всички, които търсят бърз и лесен начин да освежат интериора на дома си.

Самозалепващото пано в светло син цвят е перфектното решение за всеки, който търси лесен и ефективен начин да промени интериора на дома си. Той е подходящ за всяка стая и може да бъде комбиниран с различни стилове на мебели и декорации. В допълнение, той има много полезни свойства, като изолация на топлината и шума, което го прави практично решение за всяка стая. Не се колебайте да използвате това самозалепващо пано във вашия дом, за да създадете комфортна и стилна обстановка бързо и лесно на уникална цена.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: