Меню
Вашите продукти

Самозалепващо пано детски десен

Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Hot -64 %
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
Самозалепващо пано детски десен
2.45 лв
6.88 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В174
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70х77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Представяме ви този самозалепващ се 3D панел за детска стая, уникален и иновативен продукт, който ще превърне стаята на вашето дете в магическо и невероятно пространство. Това самозалепващо пано се отличава с 3D дизайн със закачливи мотиви, които със сигурност ще пленят въображението на вашето дете и ще създадат забавна и привлекателна атмосфера.

Самозалепващото пано за детска стая е направено от висококачествени материали, които са не само издръжливи и дълготрайни, но също така осигуряват допълнителни предимства като изолация от топлина и звук. Това го прави идеалният избор за родители, които искат да създадат комфортна и безопасна среда за своите деца.

Закачливите и интересни мотиви на панела могат да се използват в различни стилове на интериорен дизайн, от традиционни до модерни. В традиционните пространства панелът може да бъде съчетан с топли, приглушени тонове, създавайки уютна и приветлива атмосфера. В модерните пространства панелът може да добави интересен визуален ефект и текстура към иначе минималистична стая.

В допълнение към естетическите си предимства, самозалепващият се 3D панел за детска стая осигурява и практически предимства като изолация от топлина и звук. Панелът е изработен от материали, които имат топлоизолационни свойства, което означава, че може да помогне за регулиране на температурата в стаята на вашето дете и да поддържа комфорт през цялата година. Освен това осигурява шумоизолация, намалява външния шум и създава по-спокойна среда за вашето дете.

Друга страхотна характеристика на този тапетен панел е лесното му инсталиране. За разлика от традиционните тапети, които изискват лепило и сложни методи за монтаж, този самозалепващ се тапетен панел може лесно да се постави върху всяка чиста и гладка повърхност, включително стени, врати и дори мебели. Това го прави страхотен избор за родители, които искат да създадат забавно и привлекателно пространство за децата си, без да харчат много време и пари.

Този самозалепващ се панел е не само красив, но и изключително здрав и безопасен за децата. Изработен е от висококачествени материали, които не само осигуряват дълготрайност и издръжливост, но също така не съдържат вредни химикали или токсини, които биха могли да навредят на здравето на децата. Това го прави идеален избор за родители, които търсят безопасен начин да украсят стените в стаята на своето дете. Стандартизирани по всички европейски стандарти за качество.

Ако търсите висококачествен, лесен за поставяне тапет, който да превърне стаята на вашето дете в магическо и невероятно пространство, тогава този самозалепващ се панел е идеалният избор за вас. Със своите игриви мотиви, изолационни свойства и лесен монтаж, този тапет със сигурност ще впечатли и ще създаде забавна и привлекателна среда за вашето дете.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: