Шпакловката е прецизна работа и изисква педантичност!

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Всяка шпакловка има специфика

Има различни видове шапкловка и всяка трябва да бъде съобразена с повърхността и материала, който ще се полага върху нея

null

Шпакловката също има качество

Помагаме ви в изборът на шпакловка, кято да е безопасна за здравето ви и да е съобразена с ремонта и бюджета

Какво трябва да знаете за избора на шпакловка и шпакловането?!

Шпакловките и мазилките са с различно качество, а декоративните често изискват и специална техника на полагане. Шпакловането и измазването изглеждат лесна работа, но в тях има огромна специфика.

  • Да кажем при варовите мазилки, само силата на натиск променя структурата и ефекта.
  • Различно е да се шаколва гипсокартон от това да се зиправят стени.
  • Дебелината на шакловката е от голямо значение
  • Важно е да се изпозлва мрежа, за да не се напуква и за да бъде здрава и с дълъг живот.
  • Качеството на шпакловката е пряко свързано с резултата и с цената на труда. Некачествените материали оскъпяват процеса и създават главоболия в бъдеще.
шпакловка

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при полагането ма мазилки и при шпакловането, че не намираме за професионално да посочим цена на м2, все едно тя не зависи от качеството на материала, от вида на помещението или от желания ефект, когато правим декоративна мазилка.

Все пак, понеже знаем, колко е важно за хората да имат предварителен ориентир, преди да пуснат запитване, ние ще ви кажем нашата цена на м2 за полагане на шакловка с мрежа!

  • Полагане на шапкловка с мрежа ……………. лв/м2

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да шаклова стените в дадено помещение, но поради липса на опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще бъдат полагани плочите!

Меню