Частични ремонти – голяма промяна с малка инвестиция

модерен интериор в жълто

Да извършвате частични ремонти е един от начините да придадете на дома си един обновен свеж вид с не толкова голяма инвестиция. Днес ще ви разкажем за малките неща, които можете да промените, за да придадедете на имотът си една модерна и уютна визия.

Частични ремонти: стените

Най вероятно дори не предполагате колко голямо въздействие оказват цветовете на стените у дома върху настроението ни. Научно доказано е, че определени нюанси влияят негативно или позитивно и ни подтикват към определени помисли. Освежаването с нова боя може да преобрази дома ви и да накара всяко помещение да изглежда като чисто ново. Съветваме ви да изберете цветове в топлата телесна гама. Такива са бежово, тъмно жълто, бледо розово, шампанско и други. Може да контрастирате като боядисате едната стена в различен по-ярък цвят или изберете мебели в противоположната гама.

Частични ремонти: банята

Банята е особено важно помещение в нашият дом, понеже освен, че я използваме за хигиенните си нужди често и релаксираме в нея след тежък работен ден. Ако сте решили да подмените обзавеждането и инвестирайте във вана. Психологически доказано е че двадесет минутен престой във ваната след физическо натоварване спомага за концентрацията, отшуска напрежението и спомага кръвообращението.

Много е важно и как ще подберете плочките. Ако сте решили да изберете тъмни плочки обърнете внимание натова колко варовита е водата във вашият регион, иначе ще ви се налага ежедневно да почиствате петна от тях. Последните тенденции в интериор на баня са плочките, тип мозайка една обща голяма картина. Актуалните цветове за дизайн на бани са тъмно синьо, тревисто зелено и нюанси наподобяващи естествени материали, които са препратка към глобалното затопляне и опазването на околната среда от вредни емисии.

Частични ремонти: мултифункционалност

Специалистите по интериорен дизайн в последните няколко години залагат на мултифункционалността в домовете. Ако жилището ви е малко не го претрупвайте с излишни стени и врати. Последните тенденции сочат за жилища в които е обособена една по-голяма стая в която се намира кухненското помещение, трапезария и кът за почивка. Заложете на практични мебели и бяла техника с комбинирани функции, които имат опция за вграждане. Помислете как да преустановите пространството така че да се чувствате максимално удобно и комфортно в него.

Задължително обособете кът за почивка. Колкото и да е малък той е наистина необходим. Домът ни е мястото на което се чувстваме сигурни и спокойни. Важно е да имате свое местенце на което да релаксирате подобаващо гледайки телевизия, сърфирате в интернет, по любимият ви начин.

Каквато и ремонта дейност да ви предстои ние ви съветваме да се обърнете към професионалисти. В повечето случаи евтиното илиза скъпо, за това по-добре дайте възможност на специалисти да направят най – доброто за вашият дом. Ние от Artoaza сме се усъвършенствали във вътрешен дизайн, външен дизайн на къща и апартамент, дизайн на кухни и бани, цялостни и частични ремонти, и много други строителни и ремонти услуги. Това се дължи на нашият дългогодишен опит и основният ни приоритет – доволни клиенти. Доверете ни се за важните неща в живота!

 

Меню