Банята често поглъща над 20% от бюджета за ремонт на едно домакинство!

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Банята е място за релакс

Познаваме различните методи и техники за изграждане на перфектната баня!

null

Възможностите са безгранични

Помагаме ви в изборът на материали и мебели

Какво трябва да знаете за интериорното проектиране и ремонта на баня?

Интериорното проектиране на баня е съвкупност от множество детайли в минимално пространство.

Обикновенно банята е едно от най-малките помещения в едно жилище, но пък поглъжа не малък процент от бюджета за ремонт, затова трябва да се подходи с внимание, защото пропуски и липса на професионализъм, могат да оскъпят ремонта значително!

Представете си колко е важно всеки един детайл да бъде избран спрямо пространството и желаната визия, след което много внимателно всеки един от тях да бъде поставен на точно определената за него позиция.

Поради спeцификите както в проектирането така и в реализацията, всяка баня се разглежда индивидулано и не попада в цената за общо проектиране! Проектирането на баня е самостоятелно, защото както вече спомехме, еняколко квадратни метра, могат да отнемт дни наред работа за проектиране съобразено с бюджета и желанията на клиента!

Помислете за под, стени, тавани, осветление, системи за вграждане, обзавеждане, аксесоари, хидроизолация – банята е сложна за правене и изисква педантичност в детайлите, за да бъдете удовлетворени!

Според зависимост от това дали е старо или ново строителство етапите на ремонт на баня леко се променят.

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при изграждането на една баня, че не намираме за професионално да посочим цена на м2. За всяка баня се дава индивидуална оферта, защото както спомехахме по-горе, има много детайли, които трябва да бъдат обсъдени и от които зависи цената за реализация на проекта!

Ние може да извършим всички етапи, за изграждането на една баня, като:

  • Къртене и изхвърляне на отпадъците, ако банята е стара
  • Измазване на абсолютно всички стени за да дадем правилната геометрия
  • ВиК подмяна или корекции
  • Вентилация
  • Хидроизолация
  • Лепене на плочки и фризове
  • Фугиране
  • Монтаж на санитария и душ кабина или преградно стъкло, ако това е предвидено в проекта, който проект може да направим и ние!

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да направи тяхната баня, но поради липса на достатъчно опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще прави баня, която да ви радва дълги години.

Интериор на баня в скандинавски стил

Интериор на баня е особено важно да присъства в  дома ни и да е съобразен с особеностите на имота и нуждите на собственика. Банята често се превръща в нашето малко…
ОЩЕ
интериор на баня
Меню