Реализация на интериорен проект – първи стъпки

реализация на интериорен проект

Реализация на интериорен проект е първата стъпка към завършеният красив дом, който сте си наумили да създадете. Всичко започва с идеята и вашето въображение. От самото начало до самия край най-важна роля играе това да се чувствате максимално комфортно и удобно във вашият дом. От най-голямо значение е това истински да харесвате вида на вашето жилище. Ето стъпките които е нужно да изпълните за реализация на интериорен проект.

Първи стъпки при реализация на интериорен проект

Огледът и представата.

 За да стигнете до готова визия е нужно първо да наредите приоритетите си и да знаете какво точно искате. Затворете очи и си представете крайният резултат. Изберете любимите си цветове, които искате да присъстват, и които биха подхождали на мястото. Започнете със стените и пода, оставете мебелите на по-задни позиции.

 

Разпределение на пространството

 За да може пространството да е функционално, то трябва да е правилно разпределено. На първо място поставете вашите нужди. Ако жилището ви е малко то тогава помислете от какво точно се нуждаете за нормално съществуване и как можете да комбинирате стаите си. Коя от тях може да бъде по-малка и коя е нужно да бъде по-просторна. 

Доверете се на експерти в областта!

Консултирайте се с експерти в областта

 Най-добрият избор при подготвяне на промяна във вашия дом или друг вид имот е консултацията с интериорен дизайнер. Има доста предимства на това да се обърнете към професионалист:

  • той ще ви даде решения, за които вие може би дори не предполагате
  • ще ви помогне в избора на цветове, материали и декори
  • ще спестите доста време и пари, понеже в повечето случаи евтиното излиза доста скъпо
  • крайният е резултат ще е висококачествено и дългосрочно изпълнен 

Ние от Artoaza сме професионалисти с голям опит в създаването и реализацията на интериорни проекти, цялостни и частични ремонти, и интериорен дизайн. Създаваме и изпълняваме идеи до самия завършен край. Извършваме голям набор от дейности, които ще превърнат вашият имот в истинско бижу. Трудностите не ни спират – ще продължим докато стигнем до вашето удовлетворение. Съобразяваме се изцяло с вашите нужди и възможности, без компромиси с качеството. На разположение сме да развием вашата идея и да я превърнем в професионално изпълнен план. Разгледайте нашите актуални предложения. Доверете ни се за важните неща!

Меню