Гипсокартона дава възможност не само за изправяне на стени, но и за униклани форми!

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Всеки таван е уникален

Познаваме различните методи и техники за създаване на уникални форми по желание на клиента

null

Има различни видове картон

Помагаме ви в изборът на гопсокартон и в другии важни детайли в процеса!

Какво трябва да знаете за гипсокартона?

Гипсокартонът позволява създаването на сложни фигури и различни форми, като окачените тавани служат не само за декоративна функция, а могат да служат за звукоизолация и подобряване акустиката на помещението. За скриване на кабели и закрепящи елементи и не на последно място за скрито осветление, което да създаде в дома уют и приглушена светлина, когато имам нужда от подобна атмосфера.

С гисокартона могат лесно и бързо да се изправят стени, да се изграждат преградни стени, както и да се правят сложни фигури, от проекта на интериорния дизайнер.

Добра практика е гипсокартонът да се полага на конструкция и окачвачи, макар и много да практикуват лепене на картона. Ние не предлагаме лепене на картон, поради ред причини. Работим професионално и спазваме добрата практика, която ви гарантира дълъг живот на ремонта и липса на проблеми в бъдеще!

ремонт и обзавеждане

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при поставянето на гипсокартон, че не намираме за професионално да посочим цена на м2, все едно тя не зависи вида на помещението или от спецификата на фигурата, която ще се прави. Какво осветление, ще се монтира, ще има ли звукоизолация и т.н.

Все пак, понеже знаем, колко е важно за хората да имат предварителен ориентир преди да пуснат запитване, ние ще ви кажем нашата ориентировъчна цена на м2 за изграждане на окачени тавани.

  • изправяне на стена с гипсокартон поставен на конструкция (ориентировъчна цена) 25 лв/м2

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да изработи форми от гипсокартон, но поради липса на опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще се изграждатсложни фигури от гипсокартон, ще се изправят или ще се изграждат стени.

Шпакловка: съвети и похвати

Шпакловка е т.нар. последно покритие на стената преди да нанесем боята.  Тя се прилага, за да изравни и най-дребните неравности и детайли за перфектно гладки стени. Дебелината на слоя не бива…
ОЩЕ
шпакловка
Меню