Опънатите тавани дават възможност за уникално осветление съчетано с разнообразие от цветове и печат!

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Всеки таван е уникален

Познаваме различните методи и техники за създаване на уникалния опънат таван

null

Унаклно осветление, цветове и печат

Ще ви помогнем в избора на осветление на тавана, както и на подходящ принт!

Какво трябва да знаете за опънатите тавани?!

Освен, че платната могат да бъдат в стотици цветове и нюанси, ПВЦ материята и текстилът стават за печат и това ги прави още по-разнообразни по отношение на цветовете спрямо желанията на клиента.

Опънатите тавани дават възможност за уникалност на всеки дом, те са модерно и съвременно решение. Полупрозрачните платна пропускат определено количество светлина през материала, създавайки светещ ефект.

Таванът може да се направи така, че да изолира добре шума и акустиката.

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при поставянето на опънат таван, че не намираме за професионално да посочим цена на м2. Цената много зависи от платното, принта, дали ще има шумоизолация и още много други фактори!

Все пак, понеже знаем, колко е важно за хората да имат предварителен ориентир преди да пуснат запитване, ние ще ви кажем нашата ориентировъчна цена на м2 за изграждане на окачени тавани.

  • изграждане на опънат таван (ориентировъчна цена) …… лв/м2

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да изработи форми от гипсокартон, но поради липса на опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще се изграждат окачени тавани.

Опънати тавани и нещата, които трябва да знаете за тях!

Какво е опънат таван? Опънатият таван представлява гъвкава мембрана (платно) от ПВЦ, полиестер или полиуретан, опъната по специални (метални или алуминиеви) профили, монтирани около периметъра на помещението с помощта на…
ОЩЕ
Меню