Окачените тавани дават възможност за уникалност на всеки дом, те са модерно и съвременно решение.

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Всеки таван е уникален

Познаваме различните методи и техники за създаване на уникални форми и желания на клиента

null

Има различни видове картон

Помагаме ви в изборът на гопсокартон и в другии важни детайли

Какво трябва да знаете за окачените тавани?!

Гипсокартонът позволява създаването на сложни фигури и различни форми, като окачените тавани служат не само за декоративна функция, а могат да служат за звукоизолация и подобряване акустиката на помещението. За скриване на кабели и закрепящи елементи и не на последно място за скрито осветление, което да създаде в дома уют и приглушена светлина, когато имам нужда от подобна атмосфера.

Окачените тавани дават възможност за уникалност на всеки дом, те са модерно и съвременно решение. Силните метални конструкции носят без проблем, леките тавани направени от гипсокартон. Той само по себе си може да бъде влагоустойчив или най-обикновен, в зависимост от помещението.

Таваните могат да бъдат в овални или форми с прави ъгли, като всичко зависи от интериорния дизайн и желанието на клиента.

Окачените тавани са чудесно решение за затваряне на подпокривни пространства или за намаляване височината на помещенията, за да се топлят по-лесно през зимата и да се охлаждат по-лесно през лятото.

Окачени тавани

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при поставянето на гипсокартон, че не намираме за професионално да посочим цена на м2, все едно тя не зависи вида на помещението или от спецификата на фигурата, която ще се прави. Какво осветление, ще се монтира, ще има ли звукоизолация и т.н.

Все пак, понеже знаем, колко е важно за хората да имат предварителен ориентир преди да пуснат запитване, ние ще ви кажем нашата ориентировъчна цена на м2 за изграждане на окачени тавани.

  • изграждане на окачен таван (ориентировъчна цена) 25 лв/м2

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да изработи форми от гипсокартон, но поради липса на опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще се изграждат окачени тавани.

Окачените тавани и възможностите, които дават

Видове, материали, предимства  Един от последните етапи на архитектурния проект на вашия бъдещ дом, офис, магазин, ресторант и т.н. е проектирането и монтирането на окачени тавани, които безспорно ще придадат…
ОЩЕ
Меню