Лепенето на плочки изисква педантичност!

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Всяка плочка е различна

Познаваме различните плочки и методите за тяхното лепене

null

Плочките също имат качество

Помагаме ви в изборът на плочки – той не е за подценяване

Какво трябва да знаете за избора и лепенето на плочки?!

Плочките са различно качество, различни размери и направени от различен материал. Лепенето изглежда лесна работа, но в нея има огромна специфика.

  • Искате да редите полчки без фуга – нека ви обясним как се прави това и какви рискове крие. Много зависи къде и какви плочки се редят.
  • Искате да редите големи плочи 60 см на 60 см или още по-големи. Това трябва да се извърши задължително със система за лепене на плочи и разбира се има още неща за уточняване.
  • Плочките ви са дълги и тесни (имитация на паркет), тук има специфика на редене, както при всяка друга плочка.
  • Искате да правите фигури – сами се сещате какъв опит е нужен, за да не бъдат похабени скъпите плочки.
  • Качеството на плочките е пряко свързано с резултата и с цената на труда. Евтини криви плочки, биха излязли скъпо удоволствие!

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при лепенето на плочки, че не намираме за професионално да посочим цена на м2, все едно тя не зависи от качеството на плочката, от нейния размер, от вида на помещението или от спецификата на фигурата, която ще се прави с плочки.

Все пак, понеже знаем колко е важно за хората да имат предварителен ориентир преди да пуснат запитване, ние ще ви кажем нашата цена на м2 за полагане на гранитгрес първо качество на равна повърхност.

  • Редене на гранитогрес първо качество на равна повърхност 35 лв/м2

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да залепи плочки в дадено помещение, но поради липса на опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще бъдат полагани плочите!

Меню