Боядисването изисква майсторство и педантичност!

null

Бързина, но не за сметка на качеството

Работим стегнато и качествено, пазим чистота, за да сте усмихнати от нашата работа!

null

Всяка боя е различна

Боята трябва да бъде съобразена с повърхността и осветлението в помещението

null

Боята също има качество

Помагаме ви в изборът на боя, която да запази цвета си дълго време и да не отделя вредни емисии

Какво трябва да знаете за избора на боя и боядисването?!

Боите са с различно качество, а декоративните често изискват и специална техника на полагане. Боядистването изглежда лесна работа, но в нея има огромна специфика.

  • Само структурата на валяка може значително да промени отразяването на светлината.
  • Може да се окаже, че доста повече ще ви харесат за определени стени варовите мазилки,отколкото декоративните бои, ние ще ви насочим и посъветваме.
  • Хиляди са вариантите на боя, не избирайте по сами по цена и усет, доверете се на професионалистите.
  • Искате някоя стена да бъде с акцент – трябва да изберем подходяща боя и техника на полагане.
  • Качеството на боята е пряко свързано с резултата и с цената на труда. Евтини боя освен, че може да бъде вредна, може да има слаба покривност и да се наложат повече ръце, което ще оскъпи процеса по боядисване!

Другите за нас

ЦЕНИ

Толкова много са спецификите при боядисването, че не намираме за професионално да посочим цена на м2, все едно тя не зависи от качеството на боята, от вида на помещението или от това дали говорим за декоративни бои или най-обикновен латекс.

Все пак, понеже знаем, колко е важно за хората да имат предварителен ориентир, преди да пуснат запитване, ние ще ви кажем нашата цена на м2 за полагане на качествен латекс, на подготвена за боядисване стена.

  • Боядисване с латекс на подготвена стена ……………. лв/м2

За да получите цена конкретно за вас, възползвайте се от безлатната консултация и попълнете формата по-долу. Ще получите ценни насоки и разбира се оферта съобразена с вашите нужди.

Защо да се консултирате с нас?

Много често хората взимат решение да потърсят майстор, който да боядиса стените в дадено помещение, но поради липса на опит и компетенция не съобразяват доста детайли, което в последствие може да бъде предпоставка за недоволство и неудовлетвореност.

Защо да поемате излишни рискове?

Попълнете въпросника по-долу и ние ще се свържем с Вас до 48 часа, за да Ви консултираме и да Ви разкажам за всички специфики и детайли свързани с обекта, в който ще бъдат полагани плочите!

Меню